SUSAH HATI ANAK TAK NAK MAKAN UBAT!


Anak tak nak makan ubat ni, memang boleh buat kita semua susah hati kan?

Ye lah. Macam mana anak nak sihat, nak segar kalau mereka tak mahu makan ubat?

Kadang, kita sampai berkejar, paksa anak sebab nak pastikan anak kita kembali sihat.


Sebenarnya... Kita kena ada SENI nak ajar anak makan ubat ni.


Dah ramai parents yang berkongsi dengan saya, yang mereka berjaya buat anak mereka makan ubat dengan tenang selepas amalkan formula-formula yang saya kongsikan dalam ebook ini.

Makan ubat ni, penting.

Ubat akan bantu anak yang sedang sakit untuk rasa lebih selesa. Selesa akan menyebabkan anak lebih berselera makan, dan boleh berehat dengan cukup.

Seterusnya, akan membuatkan sistem imun anak bekerja dengan optimum, maka anak akan lebih cepat sihat!

SENI MAKAN UBAT


Formula Anak Enjoy Makan Ubat ini ada kongsikan strategi mudah dan mesra kanak-kanak untuk memboleh anak makan ubat dengan mudah. Tak kisah rasa ubat tu sedap ke, tak sedap ke, anak akan makan juga.

MAKAN UBAT TANPA STRESS


Formula Anak Enjoy Makan Ubat ini ada kongsikan bagaimana untuk bagi anak makan ubat dalam keadaan tenang, tanpa anak rasa stress dan tanpa ibu ayah rasa stress.


BOOSTER EMOTIONAL INTELLIGENCE


Formula Anak Enjoy Makan Ubat ini, bukan hanya akan bantu kita uruskan proses anak nak makan ubat tau. Tapi, kalau kita amalkan segala tips yang dikongsikan, kita juga sebenarnya sedang bantu anak untuk ada EMOTIONAL INTELLIGENCE yang lebih tinggi. Serius!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera, kenalkan, ini Dr. Nabilah.

Nabilah Binti Mohd Rubani yang lebih dikenali sebagai Nabilah Solehah di Facebook merupakan seorang doktor perubatan.

Setelah mendapatkan ijazah perubatan dari Universiti Hasanuddin Makassar Indonesia.

Beliau berkhidmat di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia selama lima tahun (sejak 2014-2019).

Sepanjang berkhidmat di sana beliau melihat ramai pesakit yang gagal makan ubat, terutama antibiotik dengan betul. Risau terjadinya resistensi terhadap antibiotik, beliau mencari punca kepada masalah tersebut. Dimana, salah satu sebabnya adalah anak tidak mesra dengan ubat dengan cara pemberian ubat.

Pengalaman belajar ilmu parenting dan bergaul dengan beberapa tokoh parenting selain berperan sebagai seorang ibu kepada tiga orang anak, membuka mata beliau untuk menghasilkan buku formula anak enjoy makan ubat.

Beliau juga pernah menjadi salah seorang speaker dalam program Less Stress Parenting 2020 anjuran bersama GymCademy. Speaker dalam program Wacana Al-Quran anjuran TV Al Hijrah. Speaker dalam webinar Tauhidic Parenting anjuran Stadee.