Pelajari Refleks - Refleks BayiSiri ini adalah siri tambahan di dalam Modul Baby Step GoCilik. Siri ini akan meberikan anda pencerahan tentang refleks- refleks yang ada pada bayi kecil anda. Memahami refleks bayi anda akan membantu anda mengendalikan bayi anda dengan lebih mudah.

This course is closed for enrollment.


Teacher Ain merupakan  Clinical Manager  di GymCademy graduan  Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Fisioterapi . Berpengalaman selama  5 tahun mengendali anak istimewa  pelbagai kondisi termasuk lewat perkembangan seperti  autism, cerebral palsy dan speech delay .


“ Anak sukar untuk belajar MEMBACA bukan bermakna anak malas belajar,  ketahui ASAS PERKEMBANGAN PRA MEMBACA  dan bagaimana ibubapa boleh melakukan  aktiviti mudah untuk merangsang anak-anak menguasai kemahiran tersebut”


“Ramai parents mengadu anak ada  masalah speech delay atau lewat pertuturan  dan tak tahu nak buat apa. Mari  belajar teknik mudah perkembangan sensori & kemahiran sosial  yang boleh bantu anda selesaikan masalah tu. Lepas ni anda  boleh buat sendiri je di rumah ”